Sportvasten

[sg_popup id=”24″ event=”onload”][/sg_popup]Fitterfy Sportvasten Amstelveen

Wat is Sportvasten

Sportvasten is geen dieet, het is een lifestyle

Nu ook in Amstelveen: De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van mijzelf, als gecertificeerd personal coach. Het Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In die eerste drie dagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. Deze wordt persoonlijk voor jou en mij bepaald. Het aantal kilo’s dat je tijdens de kuur afvalt is gemiddeld 2 tot 4 kg bij vrouwen en 3 tot 6 kg bij mannen. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Tijdens de kuur hebben we intensief contact en er is ook een mogelijkheid om bij ons in de praktijk te komen sporten. Mochten er blessures zijn dan kan er een fysiotherapeutisch consult worden afgesproken. Lees hier meer over de achtergrond van Sportvasten.

Consulten

Bij de intake wordt je gemeten (vetplooien, biomedische impedantie, buikomvang, hormoonprofiel) en wordt naar je voedingstoestand gekeken d.m.v een bloedanalyse. Er wordt een persoonlijk plan voor je gemaakt dat precies aangeeft hoe de kuur verloopt. Ook worden medische factoren meegenomen zoals chronische ziektes of medicijngebruik. Als dat nodig is wordt medewerking van de huisarts gevraagd.

Jojo-effect?

Om het behaalde resultaat vast te houden kan je na de kuur verder begeleid worden. Het is namelijk wel de bedoeling dat je niet weer terugvalt, maar de fitheid vast kan houden. Dit doen we in overleg na de kuur.

Kosten

Sportvasten is een persoonlijk begeleidingstraject. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor Sportvasten worden bepaald door de hoeveelheid aan begeleiding die je nodig hebt. Er is in ieder geval minimaal een consult voor en na de kuur nodig. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Neem contact mij op, dan kunnen we in overleg bepalen welke mate van begeleiding jij nodig hebt.

Het (1e) suppletiepakket kost € 177,50, de begeleiding komt daar dus nog bij.

Een afspraak met mij maken  om de sportvasten kosten, het traject en de benodigde begeleiding te bespreken? Vraag hier gratis Sportvasten advies aan.